U samom srcu Novog Sada, tačnije još od davne 1996. godine, možete pronaći čuvenu prodavnicu zdrave hrane Bio Una, smještenu na adresi Šekspirova 5. Ova prodavnica predstavlja pravu kapiju ka neotkrivenom svetu zdravlja i balansiranog načina ishrane. Iskustvo i posvećenost koje nas vode kroz sve ove godine učinili su nas jedim od najprepoznatljivijih brendova kada je u pitanju zdrava hrana u Novom Sadu.

Nismo stali samo na jednom mestu – danas, dok smo zakoračili u 2023. godinu, naše maloprodajne objekte možete pronaći na čak 12 lokacija širom Novog Sada. Ove raspoređene prodavnice čine našu mrežu sveprisutnom u gradu, omogućavajući svim našim vernim i novim kupcima da imaju pristup zdravim namirnicama gde god se nalazili u gradu.

Naša snaga leži u prepoznatljivom asortimanu, koji odiše ne samo vrhunskim kvalitetom, već i zaista pristupačnim cenama. Verujemo da zdrava ishrana ne treba da bude privilegija samo nekolicine, već pristupačna opcija za sve koji žele da brinu o svom telu i umu. Stoga se trudimo da naši proizvodi budu dostupni širem krugu ljudi, jer smatramo da Jeftinije jeftino ne mora biti i nezdravo.

11.

Maloprodaja

možete pronaći širom Novog Sada.

Spisak lokacija

NOVI SAD

Nemojte oklevati – posetite nas i uverite se zašto smo već punih 28 godina lideri u zdravoj ishrani. Upoznajte naše iskusno osoblje, pregledajte širok asortiman koji smo pažljivo odabrali za vas i dobro se informišite o svemu što je potrebno za pravilan izbor zdravih namirnica. Neka vaše putovanje ka zdravlju započne upravo u Bio Uni.

Spremni? Tu smo da Vas podržimo

Brzo, efikasno, profesionalno.