Bio Una robna marka

Bio Una je brend koji već 10 godina stoji kao sinonim za kvalitet. Od svog osnivanja 2005. godine pa sve do danas, posvetili smo se proizvodnji, pečenju i pakovanju zrnastih i praškastih proizvoda. Naš početak je bio skroman, sa samo jednim artiklom i prostorijom od svega 20 kvadrata. Međutim, iz godine u godinu smo rasli i danas smo ponosni na naš objekat visokih standarda od 400 kvadrata, koji je sertifikovan od strane renomirane austrijske institucije TUV.

Neprestano težimo širenju našeg asortimana, tako da danas pakujemo, pečemo i proizvodimo preko 40 različitih artikala.

Naše ambicije ne prestaju ovde. Nadamo se da će naš proizvodni portfolio i robna marka nastaviti da se šire i u budućnosti, jer smo duboko uvereni da je kvalitet ono što nas izdvaja od drugih. U svakom koraku koji preduzimamo, ne odustajemo od svog visokog standarda kvaliteta, što smo uvereni da je ključ za naš uspeh.

Jedna stvar koju želimo da istaknemo je da, iako posedujemo 10 godina iskustva, još uvek se osećamo kao novosadski brend koji je spreman da radi sa novim klijentima i stekne nove saradnike. Naš tim se sastoji od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u industriji, koji su posvećeni pružanju najkvalitetnijih proizvoda.

Ukoliko želite da se pridružite našem uspešnom lancu saradnika, slobodno nas kontaktirajte.

Spremni? Tu smo da Vas podržimo

Brzo, efikasno, profesionalno.