O NAMA

Bio Una

Ako saberemo sve što se desilo od 1996. godine do danas, puni ponosa saopštavamo da smo prerasli u snažnu silu sa čak 12 maloprodajnih mesta, uključujući i našu prvu maloprodaju koja je vrhunski smeštena na Šekspirovoj 5. Flota od čak 15 modernih kamiona hladnjača sada efikasno vozi transport i logistiku na teritoriji cele Evrope. Velika je sreća da još uvek cenimo našu veleprodaju, proizvodnju i pakovanje - bez sumnje, to su stubovi našeg postojanja.

 

27+Godina iskustva
50+Zaposlenih
300+Klijenata

U srcu Novog Sada, u idiličnom naselju Liman, na istaknutoj adresi Šekspirova 5, ispisana je priča o neumornoj posvećenosti, vrhunskim inovacijama i održivom načinu života. Bio Una, porodična kompanija čvrsto utemeljena na tržištu već punih 25 godina, nesumnjivo je postala istinski sinonim za kvalitet i izvor inspiracije u samom Novom Sadu. Stoga, ne čudi činjenica da je Bio Una okarakterisana kao treća prodavnica zdrave hrane takvog tipa u našem malom raju.

 

Ali, Bio Uni nije dugo trebalo da dostigne novi nivo svoje vizije. Samo dve godine nakon osnivanja, u junu 1998. godine, ova nepodmitljiva marka je već otvorila svoju prvu veleprodaju zdrave hrane u okviru Vojvodine. Na putu ka uspehu, neprekidno gajući strastveni entuzijazam, brend Bio Une ubrzo je osvojio simpatije sugrađana, pa čak i stanovnika cele Vojvodine, zahvaljujući bezrezervnoj posvećenosti kvalitetu svih naših proizvoda.

Naša dosledna posvećenost nije stala tu. Godine 2005. smo napravili hrabar i odlučujući korak, započevši vlastitu proizvodnju, pakovanje i pečenje zrnastih i praškastih kulinarskih čarolija, proširujući naš impresivan asortiman kako bismo još više zadovoljili apetite naših vernih kupaca.

 

Leto 2016. godine je značilo novi preokret - Bio Una se ponovno pozicionirala kao lider, te smo se upustili u oblast transporta i logistike, stvarajući uspeh iz dana u dan. Ovaj važan segmenat je zajedno s radom na visokoučinkovitim hladnjačama postao sastavni deo naše priče, dodajući dubinu i obogaćujući naš portofolio u potpunosti.

Bio Una nije samo ime. Ona je simbol inovacija, posvećenosti i neprikosnovenog kvaliteta. Vaš put ka zdravijem životu je i naš prioritet, te marljivo radimo svakog dana kako bismo vam pružili najneodoljivije iskustvo. Stoga, ne oklevajte, pridružite nam se na ovom čarobnom putovanju ka ispunjenijem i zdravijem životu i postanite ponosni deo velike Bio Une porodice!