Bio Una je 2016. godine proširila svoje delovanje na međunarodni transport i logistiku. Svoj prvi korak na ovom tržištu napravili mo skromno sa tri polovna vozila i tri hladnjače opremljene najsavremenijom opremom. Poslednje četiri godine su bile posvećene usavršavanju našeg zanata i izgradnji snažnog imidža transportne i logističke firme.

Početak nije bio lak, kao ni u bilo kojem drugom poslu. Bilo je potrebno vreme da se stekne iskustvo i izgradi reputacija kao pouzdana transportna i logistička firma. Međutim, danas možemo sa ponosom reći da posedujemo flotu od deset novih Volvo vozila, opremljenih najmodernijim hladnjačama. Spremni smo da zadovoljimo sve zahteve naših klijenata, koji iz godine u godinu sve više poverenja poklanjaju nama. Radujemo se saradnji sa domaćim i stranim kompanijama koje odlučuju da angažuju upravo naše usluge u rešavanju svojih logističkih problema.

Danas možemo sa ponosom reći da posedujemo flotu od 15 novih Volvo vozila, opremljenih najmodernijim hladnjačama. Spremni smo da zadovoljimo sve zahteve naših klijenata, koji iz godine u godinu sve više poverenja poklanjaju nama.

Nakon pokrivanja tržišta Bosne, Hrvatske, Slovenije i regiona u samim počecima, ispunjeni smo zadovoljstvom što danas pružamo usluge u svim zemljama Evropske unije, kao i Velikoj Britaniji. Bez obzira na to koja zemlja vam je potrebna, mi smo tu da organizujemo transport na bilo koju destinaciju i odgovorimo na sve potrebe naših klijenata. Vozimo specifićne zahteve robe od -30 do plus 30 stepeni pokrivaju naši uređaji, tako da u hladnim danima možemo da vozimo robu koja je osetljiva na hladnoću i a leti zamrznutu robu. Vozači su svi obučeni za prevoz opasnih materija tako da smo se i tu pozicionirali.

Uz Bio Unu doo, možete biti sigurni da ćete dobiti profesionalnu uslugu i rešenja za sve vaše transportne i logističke potrebe.

Spremni? Tu smo da Vas podržimo

Brzo, efikasno, profesionalno.