Mleveni Mak - 250 gr

Mleveni mak je čest sastojak u mnogim tradicionalnim i modernim jelima. Ovaj hranjivi sastojak se dobija usitnjavanjem semenki maka, koje su bogate nutritivnim vrednostima, kao što su proteini, vlakna i minerale.

Mleveni Rogač - 250 gr

U poređenju sa čokoladom tri puta je bogatiji kalcijumom, može da se koristi kao zaslađivač u obliku praha umesto šećera ili meda, dok se takođe može koristiti i kao zamena za brašno u slatkim receptima.

Fruktoza - 250 gr

Fruktoza ili voćni šećer koji se nalazi u voću i medu, koristi se kao zaslađivač za pripremu svih vrsta poslastica. Ne dovodi do naglog skoka šećera u krvi, te je pogodna za ishranu dijabetičara.

Mleko u prahu - 250 gr

Mleko u prahu ne izaziva teškoće pri varenju, manje je zagađeno nego neprerađeno kravlje mleko, pa ne može da prenese ni da izazove bolest ako je sveže i pravilno čuvano.

Surutka u prahu - 250 gr

Surutka je zdrava i hranljiva namirnica, koja nastaje kao nusproizvod proizvodnje sira. Predstavlja pravu riznicu minerala. Najzastupljeniji minerali su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden.

Himalajska So - 500 gr

Himalajska so je veoma korisna i smatra se jednom od najčistijih soli na planeti. Nastala je pre više miliona godina isušivanjem prvobitnog mora. Potpuno je prirodna. Kada se rastvori u vodi ovaj kristalni rastvor se koristi kao izvor energije.

Šlag - 2 Kg

Stabilan i ukusan šlag krem beli je vrhunskog kvaliteta i daje odlične rezultate u primeni. Šlag smeša za pripremu šlag krema u domaćinstvima.

Šlag, krem vanila - 2 Kg

Stabilan i ukusan šlag krem beli je vrhunskog kvaliteta i daje odlične rezultate u primeni. Šlag smeša za pripremu šlag krema u domaćinstvima.

Vanilin puding - 2 Kg

Puding sa ukusom vanile je najstariji i omiljeni ukus pudinga. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Kremast ukus vanile je pravi izbor za celu porodicu.

Prirodni začin sa himalajskom solju - 250 gr

Himalajska roze so sa začinima je 100% prirodna, sa svim zdravim karakteristikama himalajske soli.

Ulje semena bundeve - 250 ml

Hladno ceđeno ulje bundeve zbog izvanredno bogatog ukusa, mnogi s pravom smatraju jednim od najukusnijih ulja. Bogato je nezasićenim masnim kiselinama omega 6 i 9. Sadrži visok udeo vitamina E i karotenoida, koji imaju snažno antioskidativno dejstvo.

Ukoliko želite da se pridružite našem uspešnom lancu saradnika, slobodno nas kontaktirajte.

Spremni? Tu smo da Vas podržimo

Brzo, efikasno, profesionalno.